Näiden pienyritysten tuotteita löydät Morelifepaketeista

22. Helmi, 2018

Da-vita

Da Vita myy ja maahantuo israelilaista aitoihin Kuolleenmeren mineraaleihin perustuvaa laatukosmetiikkaa merkeiltä kuten Black Pearl, Sea of Spa, Mineralium ja SPA Pharma sekä hiuksia helliviä tuotteita merkeiltä Arganicare ja Kreogen. Kattavasta valikoimasta löydät tuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille, niin naisille kuin miehillekin - perinteistä Kuolleenmeren suolaa ja mutaa unohtamatta - sekä erityistuotteet erinäisten iho-ongelmien kuten psoriasiksen ja aknen hoitoon. Nyt saatavilla myös ihanan ylellisiä ja tehokkaita korealaisia kosmetiikkatuotteita merkiltä Thank You Farmer!

22. Tammi, 2018

Lavera

NHS tuo maahan hyvinvointituotteiden ohella jo 25 v juhlavuottaan viettävää Lavera luonnonkosmetiikkaa. Laveran löydät hinta-laatusuhteeltaan oivasti supermarketeista. Omiin lempituotteisiini kuuluu mm ihanan virkistävä vartalokuorinta, jonka avulla lapsetkin saa mukisematta suihkuun.

22. Marras, 2017

Fiksuruoka

Ruokahävikki on Suomessa ja maailmalla todella suuri ongelma, josta syntyy päästöjä ja kuluja. Fiksuruoka pyrkii ratkaisemaan ongelman tarjoamalla valmistajille ja tukkureille helpon tavan päästä eroon hävikistä ja kuluttajille tuotteita halpaan hintaan.