Vapaita paikkoja perhepäivähoidossa.  

Kesäkuun toiselta viikolta lähtien useampi vapaa paikka!

Tarjoamme hoitoa ma-pe klo 7-17  laadukasta varhaiskasvatusta arvostaville perheille.
Tervetuloa pikkuystäväksi kaksivuotiaalle rempseälle pojalle ja kolmasluokkalaiselle ahkeralle siskolle. 

Meillä on turvalliset ja terveelliset päivärutiinit sekä lasten tarpeiden mukaan joustavat viikkojärjestys ja varhaiskasvatus-suunnitelmat. Panostamme monipuoliseen ja suunnitelmalliseen, lapsille iänmukaisesti räätälöityyn varhaiskasvatukseen. Meille tullaan ulkoilukuntoisina; kuumetta parannellaan muutama päivä kotona ennen hoitoon tuloa, jotta vältämme tartunnat ja jälkitaudit.


Paritalossamme ruokailemme yläkerrassa ja alakerrassa makuuhuoneissamme on hyvä nukahtaa kauniiseen musiikkiin ja rauhoitteluun. Ikkunan takana on paikka vaunuille. 
Ulkoilemme kahdella kotimme pihalla tai taloyhtiömme takaa alkavassa Hannus-metsässä.
Kilometrin säteellä on monta leikkipuistoa ja hyvät kulkuyhteydet.
Lähes päivittäin liikumme pienellä joukollamme ketterästi bussilla osallistuen Espoon monipuoliseen varhaiskasvatustoimintaan enimmäkseen asukaspuistoissa ja Ev.lut seurakunnan tiloissa. Tapaamme mm. muita perhepäivähoitoryhmiä.

Mukavien retkipäivien lounaat syömme eväinä, jotka kulkevat kätevinä luomuvalmisruokina tai muuten terveellisinä vaihtoehtoina mukanamme. Matkanvarrella nukahtavat voivat jatkaa uniaan vaunuissa ja herätä tutussa kodissamme välipalalle.
Iltapäivällä on mukava seurata kun lapsirakkaat koululaiset saapuvat ja jatkavat läksyt tehtyään harrastuksiin.. tai pienempien tavoin eskaritehtävien jälkeen vapaammin mielipuuhiinsa ja ulkoilemaan. Käytämme suunnitelmallisesti esiopetuskirjallisuutta.