Rakkaus ja kunnioittaminen

 

 

Maaliskuun tavoitteet aikuisille: hyvinvointihaaste viikko viikolta:

1 LISÄÄ LIIKETTÄ VIIKKO
Joka päivä tällä viikolla, tee yksi ylimääräinen asia, joka saa kehosi ylös ja liikkumaan!

2 VAIN VETTÄ VIIKKO
 7 päivään emme kuluta mitään juotavaa, paitsi vettä.

3 NO SUGAR VIIKKO: Vain ruokien sisältämä kuten hedelmä sokeri viikko.                                                             

4 NUKUTAAN PAREMMIN VIIKKO

Oletko ahkera luonteeltasi ja taipumuksena jäädä myöhään työhön ja valvomaan hankkeiden pariin? Luulin, että olin tehokas ja tein hyvin, ja että en tarvitse niin paljon unta... Mutta sen jälkeen säätämällä aikatauluani niin, että aloin saada enemmän unta, huomasin sillä olevan valtava vaikutus elämääni. Minulla oli mahdollisuus keskittyä enemmän ja olla tehokkaampi ja tuottavampi. Plus se sai minut osoittamaan enemmän kärsivällisyyttä niitä kohtaan joita rakastan eniten. Kolminkertainen hyöty!
Tästä pääsemmekin tämän viikon haasteeseen ja se on saada "Lisää unta"! Mennään nukkumaan aikaisin ja ehkä herätään hieman aikaisemmin. 


Muutamalla tavalla voit parantaa yörutiineita:

Ei kuntoilua iltamyöhällä.
Ei kofeiinia lounaan jälkeen.
Muistetaan sammuttaa elektroniikka vähintään tunti ennen nukkumisaikaa. Teknologia pois makuuhuoneesta-Sano hyvästit TV, kannettava tietokone, jne. 

Tällä viikolla, haluan rohkaista teitä lukemaan tai kuuntelemaan uuden ravitsemuksellisen kirjan. Etsi juuri Sinulle sopiva kirja motivaattoriksesi, jotta onnistut parhaiten ylläpitämään terveelliset elämäntapamuutokset, jotka teit.